Com bloquejar la sala principal del curs a BB Collaborate (LTI)

Quan fem servir l'eina externa (LTI) per crear les sessions de BB Collaborate, per defecte, sempre es crearà una sala principal del curs. Aquesta sala funciona com una sessió normal, amb la diferència de què aquesta mai tanca (queda oberta per a tots els participants del curs) i pot dur a confusió a l'hora d'accedir a la sessió de BB Collaborate correcta.

Per evitar confusions, podem bloquejar la sala del curs. Com? Seguint aquestes passes:

1) Entreu a la sessió de BB Collaborate. La sala del curs és la primera sessió que trobareu, amb la icona d'una porta a l'esquerra. Feu clic al menú d'opcions que trobareu a la dreta:

 

2) Seguidament, seleccioneu Bloqueja la sala del curs:

 

Ara la sala estarà bloquejada i ja no hi accedirà ningú per error.

Paraules clau:

Perfil:

Categoria PMF: