Com connectar el micròfon i la càmera a una sessió BB Collaborate

BB Collaborate permet realitzar videoconferències en temps real amb altres participants d'un mateix curs (i usuaris externs mitjançant l'enllaç de convidats: https://www.ub.edu/campusvirtualub/es/node/246).

Si voleu compartir l'àudio i el vídeo amb la resta de participants, haureu d'assegurar-vos que teniu els dispositius correctament connectats al vostre ordinador. 

Si estan ben ben connectats, quan accediu a la sessió, us apareixerà un missatge similar a aquest (en aquest cas, nosaltres estem utilitzant el navegador Mozilla Firefox):

Haureu de fer clic a Permitir i, si ho voleu, fer clic a Recordar esta decisión, per tal que aquestes preferències quedin desades al vostre navegador i ja no us ho torni a preguntar a les pròximes sessions de BB Collaborate.

Un cop accepteu, us apareixerà una finestra emergent per a què comproveu que la configuració de so (en el cas del micròfon) i de vídeo (en el cas de la càmera) és correcte:

Feu clic a Compartir Vídeo/Compartir àudio i ja ho tindreu activat.

Aquí trobareu més informació sobre la configuració de vídeo i àudio a l'eina BB Collaborate: https://help.blackboard.com/es-es/Collaborate/Ultra/Moderator/Moderate_S...

Paraules clau:

Categoria PMF: