Esborrar alumnes des la plataforma de creació i gestió de cursos CEL

La plataforma CEL, de creació i gestió de cursos del Campus Virtual UB, té, entre d'altres, la funcionalitat de gestionar les inscripcions als cursos de l'alumnat, d'acord amb la seva matriculació.

Quan l'alumnat fa una anul·lació explícita d'una assignatura, de forma automàtica CEL l'elimina i també del Campus Virtual.

Quan s'eliminen alumnes de forma manual a CEL, des del formulari de "Gestiona participants", s'esborren a CEL i passats uns minuts es fa automàticament als cursos del Campus Virtual.

El procés d'eliminar estudiants de CEL i Campus només és automàtic quan hi ha una anul·lació explícita de matrícula, però no, per exemple, en el cas d'anular una prematrícula. Aquest procés d'anul·lació de prematrícula ATIC UB estan treballant per incorporar-lo a les noves versions de CEL, juntament amb altres processos de matrícula. 

Només cal tenir en compte que el curs en Campus Virtual ha d'estar en estat visible perquè el sistema pugui fer l'eliminació de l'alumnat.
Si heu ocultat el cus a l'alumnat, recordeu fer-lo visible, que és l'estat que té per defecte en crear un curs.

Paraules clau:

Perfil: