Com inactivar la inscripció d'un participant al curs?

Si volem que la inscripció d'un participant del curs no estigui activa però no la volem eliminar, la podem suspendre o inactivar.

En suspendre una inscripció d'un participant del curs, aquest no podrà accedir-hi, és a dir, no hi podrà entrar fins que no li tornem a activar.

Seguiu els passos següents:

Entreu al curs i aneu al menú d'administració del curs a Usuaris > Usuaris inscrits:

 

A la llista d'inscrits al curs, sota l'apartat "Estat" podeu veure que les inscripcions estan actives cliqueu a la icona de la roda dentada per editar-les:

 

S'obrirà l'edició de la inscripció. 

Sols cal triar "Suspès" al desplegable "Estat" i desar els canvis:

 

Tot seguit, veureu el nou estat a les dades de la inscripció:

 

Ara, aquest participant, tot i figurar a la llista de participants, no podrà accedir al curs.

 

 

 

 

 

 

Perfil: