Eines de comunicació

Com bloquejar la sala principal del curs a BB Collaborate (LTI)

Quan fem servir l'eina externa (LTI) per crear les sessions de BB Collaborate, per defecte, sempre es crearà una sala principal del curs. Aquesta sala funciona com una sessió normal, amb la diferència de què aquesta mai tanca (queda oberta per a tots els participants del curs) i pot dur a confusió a l'hora d'accedir a la sessió de BB Collaborate correcta.

Per evitar confusions, podem bloquejar la sala del curs. Com? Seguint aquestes passes:

Catalan

Com puc comunicar-me amb els alumnes del meu curs?

Podeu realitzar l'enviament de missatges a través d'un Fòrum d'avisos i Notícies d'un curs o a través de la missatgeria interna del Campus Virtual. En ambdós casos, s'enviarà un correu als estudiants notificant-los-hi del missatge en qüestió.

 

  • El fòrum adequat per enviar avisos i notícies és el fòrum homònim, és a dir, un fòrum de configuració especial anomenat Avisos i Notícies que hauríeu de tenir creat per defecte en els cursos:

Catalan

Interval de sessions i enregistraments amb Collaborate LTI

Quan entrem al programador de Collaborate, aquest ens ensenya per defecte la sala del curs i el llistat de sessions futures.

Podem canviar aquesta opció amb el desplegable de la cantonada superior dreta:

Catalan

Pages