Resolució provisional dels Ajuts de la Facultat per a la promoció de la mobilitat internacional dels estudiants de grau de la Facultat d’Economia i Empresa

Ja s’ha publicat la resolució provisional dels Ajuts de la Facultat per a la promoció de la mobilitat internacional dels estudiants de grau de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB!

Pots consultar-la al següent enllaç: Resolució provisional dels Ajuts de la Facultat.

Els estudiants amb un ajut adjudicat hauran de procedir a la seva acceptació d’acord als procediments i tràmits establerts i en els terminis indicats per tal de fer efectiva la seva adjudicació definitiva. En cas contrari, l’adjudicatari perdrà l’ajut assignat.

Acceptació de l’ajut de la Facultat per a la promoció de la mobilitat internacional dels estudiants de grau de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB: Cal enviar el formulari d’acceptació degudament omplert i signat a outgoing.fee@ub.edu del 5 al 8 d’abril. 

 

Enguany, 50 estudiants amb un ajut assignat! Enhorabona!