Tancament per vacances d’estiu | Summer break

Us informem que l’Oficina de Relacions Internacionals romandrà tancada entre l’1 i el 28 d’agost, ambdós inclosos, degut a les vacances d’estiu. Durant aquest període, el nostre personal no estarà disponible. Si us plau, tingueu en consideració aquestes dates en relació a les consultes i gestions amb la nostra oficina.

Us desitgem un bon estiu i esperem que gaudiu d’un merescut temps de descans!

Mentrestant, si us plau, comproveu la següent informació, que  pot ajudar a resoldre alguns dels vostres dubtes:

En cas que t’hagis posat en contacte amb nosaltres via correu electrònic, estigues segur que hem rebut el teu missatge i no cal que el tornis a enviar. A la nostra tornada, processarem els missatges entrants el més aviat possible i en ordre cronològic.

Moltes gràcies!
Oficina de Relacions Internacionals
Facultat Economia i Empresa | UB

(Ang)

We would like to advise you that the International Relations Office will be closed for summer holidays between August 1st-28th, both included. During this period, our staff will not be available. Please keep these dates into consideration for any assistance you may need. / I will be on summer holidays  between August 1st-31st. Please keep these dates into consideration for any assistance you may need.

We wish you a wonderful summer and hope that you will enjoy some well-deserved time off!

In the meantime, please, check the following information, that may help to solve your doubts:

In case you have contacted us by email, rest assured we have received your email, please avoid sending multiple times the same email. We will answer all your queries once we are back, as soon as possible once in chronological order.

Thanks again!