Estudiants de màster: Obertes les convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional 2023-24 | MSc students: International Mobility Calls 2023-24 open

(cat)

Ja estan obertes les convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional 2023-24!

Si ets un estudiant de màster oficial de la Facultat d’Economia i Empresa pots participar a totes o algunes d’aquestes convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional, en funció dels convenis i programes oberts en el marc del teu màster.

No deixis de consultar el document informatiu de les convocatòries, on podràs trobar tota la informació ja actualitzada de les convocatòries d’enguany.
T’esperem també a la sessió informativa que farem el dijous 17 de novembre! Donarem tota la informació sobre les convocatòries i totes aquelles qüestions que has de saber per presentar amb èxit la teva sol·licitud. T’hi esperem!

Programes de Mobilitat Internacional 2023 24 | Document informatiu de la convocatòria

  • Sessió informativa dels Programes de Mobilitat Internacional: 17 de Novembre | 14.00 – Aula Magna de l’Edifici 696.
  • Si ets estudiant d’un màster exclusivament en anglès, mira la informació de la sessió informativa corresponent a l’apartat en anglès.

 

(eng)

2023-24 International Mobility Programs calls open!

If you are an official master’s degree student at the Faculty of Economics and Business, you can participate in all or some of these calls, depending on the agreements and programs open in the framework your master’s degree. All the information on the international has been updated. Check carefully the informative document, where you can find all the information on the calls open!  Besides, there is one specific informative session for students of masters solely taught in English. If this is your case, you will receive the information directly by email. We will give all the updated information about the calls and all those questions you need to know to successfully submit your application! We hope to see you there!

International Mobility Programs 2023 24 | Mobility call informative document

 


.