Obertes les convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional 2023-24!

Obertes les convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional per realitzar una mobilitat internacional el proper curs acadèmic 2023-24!

Termini de presentació de sol·licituds:

 • Erasmus+ i Global Faculty: 11 de gener de 2023.
 • Global UB: 22 de novembre de 2022.

Ja pots trobar al nostre web tota la informació actualitzada de l’obertura de les convocatòries d’enguany dels programes de mobilitat internacional. A més, hem estrenat web de cerca de destinacions! Esperem que et sigui d’utilitat en la tria de places. Posem molta informació a la teva disposició. No deixis de consultar-la! Et recomanem especialment consultar els document informatiu de la convocatòria i el PDF de presentació de la sessió informativa (juntament amb el podcast), per assegurar-te que tens tota la informació per realitzar amb èxit la teva sol·licitud als programes:

Sessió informativa dels Programes de Mobilitat Internacional 2023-24 de l’ORI de la Facultat:
PDF | Podcast (recomanem veure les diapositives mentre s’escolta el podcast)

 

Erasmus+ Estudis i Global Faculty: Document informatiu de la convocatòria

Global UB: Document informatiu de la convocatòria

Erasmus+ Pràctiques: Document informatiu de la convocatòria

 

IMPORTANT! Actualitzacions:

 • Ja està oberta la convocatòria d’ajuts FEE-MO Internacional de la Facultat pels estudiants de grau de la Facultat d’Economia i Empresa! La presentació de sol·licituds fins a l’11 de gener del 2023, no deixis de sol·licitar-los! Consulta tota la informació al següent enllaç: Ajuts FEE-MO Internacional 
 • Ja està oberta la convocatòria de Beques Santander Erasmus! La presentació de sol·licituds fins al 14 de març del 2023, no deixis de sol·licitar-les! Consulta tota la informació al següent enllaç: Beca Santander-Erasmus
 • Es va realitzar una actualització de la informació a la web de destinacions durant el divendres 2 de desembre. Amb aquesta actualització es deixava completa la càrrega de la informació disponible per a consulta de cada destinació. En relació als termes i condicions de la mobilitat, en aquesta càrrega es va fer constar les següents actualitzacions -si tenies pensat sol·licitar alguna d’aquestes destinacions, no deixis de consultar-les! Web d’oferta de destinacions de la Facultat
  • Requisits d’idioma: F PARIS009 i I FIRENZE01 SOC
  • Semestralització: NL UTRECHT24
  • Places: volem informar que podrien haver-hi petits canvis puntuals, d’increment habitualment, però també de reducció, en relació al nombre de places que s’indica a la web de cerca de destinacions. En cas que es produeixin negociacions sobrevingudes amb alguna de les universitats contrapart i que afectin al nombre de places que es poden assignar, l’assignació de places es realitzarà en base al darrer acord que s’hagi pogut establir, sempre vetllant per l’interès dels estudiants de la Facultat.
 • Consulta la informació sobre el tancament per vacances de Nadal de l’Oficina de Relacions Internacionals. Volem aprofitar per desitjar-vos a tots unes molt bones festes i un molt feliç any nou! Període de tancament de Nadal de l’ORI 

Recorda que la informació que pots trobar a la pàgina web és molt completa i actualitzada. No deixis de consultar-la atentament si tinguessis cap dubte i per assegurar l’èxit de la teva candidatura.

Pots fer una ullada també al vídeo promocional dels Programes de Mobilitat Internacional i seguir-nos a Instagram per estar assabentat de totes les novetats! Instagram: https://www.instagram.com/relacionsinternacionals_fee_ub/

Erasmus+ fora la UE | KA107-KA171: La convocatòria ordinària d’enguany no ofereix places pels estudiants de la facultat. No obstant això, aquest programa sovint obre convocatòries extraordinàries al llarg del curs acadèmic. Si és el cas, i els estudiants de la facultat hi poden optar, les anunciarem com a notícia destacada a la pàgina principal del nostre web!

 

Programes de mobilitat internacional… un món d’oportunitats a les teves mans!