Categories
Congressos

I Congrés d’Història Moderna de Catalunya

Primer Congrés d’Història Moderna de Catalunya. Any 1984.

Les ponències i comunicacions que es van presentar al I Congrés d’Història Moderna de Catalunya van respondre a la motivació d’aproximar-se a la complexitat dels mons urbà i rural de la Catalunya moderna, a través de l’anàlisi de tres eixos principals: la política i les institucions; la religió; i la cultura i les mentalitats.

L’objectiu principal de les reunions va ser posar de manifest les connexions existents entre els tres camps anteriorment nomenats, en un país i en una època en què la religió va esdevenir política i cultural.

Els dos volums d’actes no es van publicar a la revista, els podeu trobar al dipòsit digital de la UB.

I Congrés d'Història Moderna de Catalunya.
Primer Congrés d’Història Moderna de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *