Categories
Congressos

III Congrés d’Història Moderna de Catalunya

Les Institucions Catalanes (segles XV-XVII). Any 1993.

Les institucions catalanes, de forma genèrica, constituïren el tema principal al voltant del qual es desenvoluparen les conferències del III Congrés d’Història Moderna de Catalunya. L’objectiu del congrés fou abordar en un sentit ampli la diversitat institucional de la Corona d’Aragó, així com també el seu abast geogràfic.

Per a assolir aquest darrer propòsit, el III Congrés d’Història Moderna de Catalunya inclogué comunicacions i ponències d’historiadors provinents de tots aquells territoris que conformaren la Corona d’Aragó.

Els dos volums dels actes són encara avui en dia entre els més consultats de la revista:

Volum 1.

Volum 2.

III Congrés d'Història Moderna de Catalunya.
Les Institucions Catalanes (segles XV-XVII).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *