Categories
Congressos

IV Congrés d’Història Moderna de Catalunya

Catalunya i Europa a l’Edat Moderna. Any 1998.

Les ponències i comunicacions que es desenvoluparen en el IV Congrés d’Història Moderna de Catalunya respongueren a la necessitat de situar la història de Catalunya en un horitzó explícitament exterior, europeu. En aquest sentit, el congrés abordà les relacions establertes entre Catalunya i els territoris circumdants, dipositant una especial atenció als vincles transpirinencs.

L’objectiu de les reunions, doncs, fou aproximar-se al grau d’obertura de la societat catalana a les influències estrangeres, posant un èmfasi rellevant en el paper de la diplomàcia i la circulació de missatges culturals, polítics i socioeconòmics.

Doneu una ullada als dos volums de comunicacions als volums 1998 de Pedralbes:

Volum 1.

Volum 2.

IV Congrés d'Història Moderna de Catalunya.
Catalunya i Europa a l’Edat Moderna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *