Categories
Congressos

VI Congrés d’Història Moderna de Catalunya

La Catalunya Diversa. Any 2008.

La sisena convocatòria del congrés va ser dedicada a la Catalunya Diversa. Una paraula, diversitat, a aquells anys de gran actualitat, i que, dins dels objectius del congrés, corresponia a la voluntat de fer palès que al costat d’unes realitats, d’unes estructures, d’unes institucions, d’una legalitat comunes, d’un pensament i d’una cultura dominants, hi havia també una diversitat de situacions i de comportaments de tot ordre en els quals calia aprofundir per aproximar-nos més a l’autèntica complexitat de qualsevol període històric i de qualsevol formació social.

Els dos volums d’actes els trobeu ara a la nostra pàgina web:

Volum 1.

Volum 2.

VI Congrés d'Història Moderna de Catalunya.
La Catalunya Diversa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *