Jornades i congresos

L’èxit del IV Congrés Internacional de Neuroeducació

 


Anna Forés.

Facultat d’Educació i IDP-ICE (UB).

Els proppassats dies 21 i 22 d’octubre va tenir lloc a la Facultat de Biologia de la UB el IV Congrés Internacional de Neuroeducació: «Salut i cervell. Aprenentatges per a la vida», organitzat des de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st i amb el suport de l’IDP-ICE. Aproximadament quatre-centes persones, presencialment i a través de la reproducció en línia, vam poder gaudir de la presència de figures tan rellevants com Álvaro Pascual-Leone, Begoña Román o Ferran Adrià i Auri Garcia.

Les aportacions dels ponents van ser molt ben valorades, tant per l’aprofundiment de les explicacions com per la manera d’exposar i presentar els pensaments. Les idees clau compartides pels grans referents mundials han quedat recollides de manera gràfica per mitjà del pensament visual (visual thinking).

 

En la benvinguda l’IDP-ICE va estar representat de la mà de la Marta Bueno, en nom de la Direcció.

 

Pernan Goñi Olalde
@pernan

Tot això, amb la implicació i participació dels assistents en les diferents activitats, pensades per a la seva connexió, i en uns espais on els més petits van tenir un paper destacat.

Pernan Goñi Olalde
@pernan