Detall

Lectura de tesi doctoral: Yuan Jia-Zheng

The Re-emergence of the Chinese Economy: Internationalization and Technological Catch-up in the Automobile Industry (1953-2018)
Avís | 31-05-2023

Lectura de tesi doctoral

Yuan Jia Zheng

Directors: Dra. Patrícia García-Duran (Universitat de Barcelona), Dr. Carles Brasó (Universitat Oberta de Catalunya)
Tutor: Dr. Alejandro Sánchez Suárez (Universitat de Barcelona)

Tribunal: Dra. Paloma Fernández Pérez (Universitat de Barcelona), presidenta; Dr. Jun Kajima (Keio University), secretari; Dr. Rafael Castro Balaguer (Universidad Autònoma de Madrid), vocal

Lloc: Sala de Graus, Facultat d'Economia i Empresa i on line
Dia: 31 de maig de 2022
Hora: 10:00

Qualsevol persona interessada en participar a l'acte de defensa pública ho haurà de sol·licitar amb una antelació minima de 48 hores a través del següent formulari.