Blog

Exposició L’art del gravat antic. Obres de la Col·lecció Furió

Exposició gravat Vicenç FurióEl proper dijous 15 de gener a les 19 h. s’inaugurarà l’exposició L’art del gravat antic. Obres de la Col·lecció Furió al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.
La mostra reuneix una selecció de quaranta obres de gravadors destacats dels segles XVI al XVIII, com ara Dürer, Rembrandt, Piranesi, Tiepolo o Goya. Totes les estampes pertanyen a la col·lecció del professor Vicenç Furió, expert en gravat antic i comissari de l’exposició.

El Dr. Furió darrerament ha publicat el llibre El arte del grabado antiguo. Obras de la colección Furió, on ens presenta una selecció d’obres de la seva col·lecció en quatre apartats: «Apreciació i valors», «Petites obres mestres», «Grans estampes al burí» i «Llum, ombres i color».

Podeu llegir la notícia que va publicar la Universitat de Barcelona aquí.

Dates : 15-01-2015 al 20-02-2015

Horari : de dilluns a divendres, de 9 a 21 h (festius tancat)

Organitza : Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura

Lloc : vestíbul principal i Biblioteca de Lletres de l’Edifici
Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585)

Postal de l’exposició.