Blog

Contractes, ajuts i beques predoctorals, jornada de treball

llargCom és el panorama actual del doctorand? Quins contractes, ajuts i beques predoctorals hi ha? Són gaires les dificultats de l’investigador en formació? Quant hi ha de precari i d’ideal? Aquestes i altres qüestions seran objecte de debat a la jornada de treball “Contractes, ajuts i beques predoctorals”, organitzada pels investigadors en formació del Departament d’Història de l’Art UB. Si voleu descobrir quines opcions teniu per finançar la vostra recerca i si és aquest el camí que voleu seguir us esperem el dimecres 5 d’abril a la Facultat de Geografia i Història (UB). PROGRAMA [PDF] Sessió adreçada a estudiants de Grau, Màster i Doctorat o a interessats en cursar el Doctorat. Inscripció gratuïta. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a maria.moreno@ub.edu Coordinadores: Clara Beltrán, Maria Bendito i Maria Moreno Disseny i comunicació: Júlia Azcunce Col·labora Cercle d’Art. Revista multidisciplinària d’estudiants UB