Blog

Jornada Operació Acadèmia

Jornada Operació Acadèmia
30 maig 2018, de 9 a 20 h
Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona

Encaminar una trajectòria acadèmica en Humanitats no és fàcil. Docència, recerca, publicació d'articles en revistes d'impacte, capítols de llibre, actes de congressos... Són molts i variats els criteris que es valoren i es requereixen en l’acreditació com a docent investigador universitari.

Aquesta jornada pretén apropar aquest panorama complex a tot investigador i/o docent pre i post doctoral, especialment de l'àrea d'Humanitats, i donar a conèixer eines per definir la seva trajectòria acadèmica en la seva carrera com a docent i/o investigador. Al llarg de diverses sessions i amb la participació de professionals que coneixen com funciona l'univers acadèmic en profunditat, tindrem l'oportunitat d'aprendre, reflexionar-hi i debatre’l.

PROGRAMA [PDF]

Aforament limitat. Cal inscripció a bit.ly/jornada-academia

L’ICE expedirà certificat a tots els inscrits que assisteixin a un 80 % de la jornada. Certificat reconegut per a l’informe de seguiment del Doctorat.

Encaminar una trajectòria acadèmica en Humanitats no és fàcil. Docència, recerca, publicació d’articles en revistes...

Posted by Departament d'Història de l'Art UB on dilluns, 4 / juny / 2018

Organitza i coordina: Júlia Azcunce, Clara Beltrán i Maria Moreno.

Amb la participació de: Jaume CarbonellJoan SuredaTania AlbaSílvia CanaldaIrene Gras
Josep Lluís
Daniel López del RincónCarles ManchoLaia ManonellesJulia RamírezCristina RodríguezRosa TerésMa. Carmen Barragán, Lluís Rovira i Laura Serrate (Àrea d’avaluació i anàlisi de la recerca AGAUR), Pau Alsina i  Ana Rodríguez (Art Nodes, UOC), Yaosca X. Bautista i Gonzalo Moncloa Allison (Forma, UPF), Bonaventura Bassegoda (Locus Amoenus, UAB), Magda Polo (Matèria. Revista internacional d’Art, UB), Xavier Baró (Revista d’Humanitats, UIC), Pere Beseran Gaspar CollMaria GargantéArnau López, Ida MauroCarme NarváezNuria PeistGisela RipollTeresa-M. SalaCielo Zaidenwerg.

Amb el suport de:

Vicedeganat de Doctorat i Qualitat de la Facultat de Geografia i Història  de la Universitat de Barcelona

Departament d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona

Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona