Sense Títol’21. Promoció 2017-2021

L’exposició Sense Títol. Promoció 2017-21  es celebra a la Facultat de Belles Arts del 27 de setembre a l’1 d’octubre de 2021. Enguany, el degree show reprèn, en llur 18ª edició el seu format presencial, després que el curs passat haguera de transcórrer en línia, a causa de la situació d’excepcionalitat que visquérem. La mostra acull una selecció dels millors TFG’s dels estudiants acabats de graduar, en algun dels tres Graus que imparteix actualment la Facultat: el Grau en Belles Arts, el Grau en Disseny i el Grau en Conservació-Restauració de Béns Culturals. Aquesta mostra és possible gràcies a la implicació de l’alumnat, el professorat i el personal d’administració i serveis de la facultat.

Un total de 53 propostes de treballs, distribuïts per onze espais dels cinc edificis que conformen el centre, s’habiliten a fi de mostrar la gran diversitat de posicionaments artístics que hi conviuen. D’una banda al mateix alumnat, i de l’altra al públic espectador en general, a qui es convida a visitar-nos durant aquesta setmana.

Finalment, cal destacar que el Sense Títol és un esdeveniment pensat en clau de comiat dels estudiants acabats de graduar, alhora que de benvinguda als estudiants que inicien el nou curs. A aquests últims en especial, perquè després de prop de dos anys tornen a omplir les nostres aules.

Coincidint amb aquesta exposició es duen a terme d’altres activitats relacionades, com l’entrega del III Premi Lingüístic als millors TFG’s escrits en català, el dia de la inauguració, o les visites guiades a càrrec dels i de les joves artistes, així com la reunió del comitè de selecció de les noves adquisicions PATRIM’21.

Ens encantarà comptar amb la vostra presencia!

https://www.ub.edu/portal/web/bellesarts/detall/-/detall/sense-titol-21-promocio-2017-21