Participació d’alumnes de Belles Arts als tallers d’IMMENSIVA Residency 2022

IMMENSIVA és la plataforma on col·laboren universitats internacionals, centres d’art, institucions d’I+D, galeries internacionals i festivals digitals. El seu objectiu és educar artistes i creatius en les noves tecnologies com la VR (realitat virtual), la AR (realitat augmentada), la MR (realitat mixta) o la IA (intel·ligència artificial), combinades amb d’altres eines tecnològiques. Per a això utilitzen tecnologia punta i col·laboren intensament amb socis i proveïdors de tecnologia, a més d’organitzar tallers i residències artístiques.

A través d’IMMENSIVA, s’organitzen anualment una residència internacional d’artistes que treballen amb les noves tecnologies. Enguany, els tallers que tenen lloc en el marc de la residència són oberts a joves estudiants i artistes per tal d’assegurar un major impacte social i pedagògic al territori.