Queme la puerta al salir. Exposició projectes finals del màster de Producció i Recerca Artística (línia d’Art i Tecnologia de la Imatge)

La Capella (C/ Hospital, 56 – 08001 Barcelona)

Del 13 al 25 de juny de 2023

Inauguració dimarts 13, 19:00h

 

Andrea Carolina Carrión Salinas / Juliana Soto Vallejo / Lissette Jiménez Díaz / Pau Bueno / Carme Planas i Viladoms

 

Aquesta exposició recull els projectes finals del màster de Producció i Recerca Artística (línia d’Art i Tecnologia de la Imatge) de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona + la presentació de la publicació (anti)manual para dejar la cama hecha y escapar, coordinada per Montse Carreño, Txuma Sánchez i Raquel Muñoz .

Així, Queme la puerta al salir (Cremeu la porta en sortir) reuneix propostes dispars que no tanquen una narrativa específica. No obstant això, una sensació de fragilitat i quietud tensa creua totes les obres. El lloc, l’entorn i la relació que hi establim es fragmenten i es fan vulnerables.

 

https://www.lacapella.barcelona/ca/queme-la-puerta-al-salir