Fe d’errades, (i altres formes d’inquietud)

 

Les artistes Ainoa Galí, Anna Bueno i Sylvia Hornsveld presentem l’exposició Fe d’errades, (i altres formes d’inquietud). Tot i que no venim a parlar sobre res estrictament definit, si que reflexionem sobre la relació que reuneix a les artistes. Sobre unes formes de fer que defugen d’uns sentits i pro- cessos creatius lineals i definits.

L’exposició Fe d’errades, (i altres formes d’inquietud) es vol presentar com un toc d’atenció amb el que situar-nos a diversos llocs a la vegada, des dels que poder percebre altres formes de fer amb el material i els seus temps; amb els espais, els seus racons i contradiccions.

Es tracta de tres investigacions que s’entrelliguen entre sí per la forma en que proposen els seus projectes: formes de veure i de parar atenció que, com d’altres, produeixen efectes materials sobre l’espai i els objectes, però també sobre la forma en com s’entenen. Junts, els gestos i les mirades recurrents son capaces de fer que el nostre entorn quotidià deixi de ser invisible, convertint-se així en alguna cosa més.

 

Cartell_Fe d’errades_ (002)