activitats

Seminari Permanent GRECS-GREMHER

A vueltas con el Espacio Sagrado No-Cospícuo

Dimecres 16 desembre, 19h

Conversatorio y deriva con Francesco Careri

Errare humanum est. Caminar, detenerse, pensar.

Dijous 1 desembre, 12h.

9ns Tallers i Jornades de Memòria Oral

Els focs a la mediterrània: Itàlia

Dimercres 23 de novembre, 19h.

 

Presentació:

Nascut arran de l’organització de les 1es Jornades Internacionals d’Antropologia del Conflicte Urbà, l’Observatori Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) és un grup  de recerca associat al GRECS de la Universitat de Barcelona. Es trata d’un grup compost per investigadors i professionals de diversos centres de recerca internacionals conjuminats per un interès renovat en l’estudi de la ciutat i en un dels seus elements constitutius, el conflicte.  El desafiament principal del grup és activar i promoure aquest estudi fent dialogar les perspectives de l’antropologia urbana, la sociologia, l’arquitectura, i la geografia humana.

Per a més informació: http://observatoriconflicteurba.org/