activitats

Seminari permanent GRECS-GRAPA

After a great pain, a formal feeling comes

Dijous 14 de juliol, 19h

Seminari permanent GRECS-GRACU

Urbanidades sonoras

Dilluns 27 de juny, 18.30h

Taula rodona

Límits i vulneracions del dret a l’habitatge

Dimarts, 14 de juny, 18h.

Seminari permanent GRECS-GREMHER

Llindars de memòria. La Mussara, un portal a altres dimensions del social

Dimecres 8 de juny, 19h.

 

Presentació:

Nascut arran de l’organització de les 1es Jornades Internacionals d’Antropologia del Conflicte Urbà, l’Observatori Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) és un grup  de recerca associat al GRECS de la Universitat de Barcelona. Es trata d’un grup compost per investigadors i professionals de diversos centres de recerca internacionals conjuminats per un interès renovat en l’estudi de la ciutat i en un dels seus elements constitutius, el conflicte.  El desafiament principal del grup és activar i promoure aquest estudi fent dialogar les perspectives de l’antropologia urbana, la sociologia, l’arquitectura, i la geografia humana.

Per a més informació: http://observatoriconflicteurba.org/