activitats

Activitat paral·lela II Setmana de l'Antropologia

Les mirades i les coses. Tast de tapes i d’imatges

Dimecres 26 d'abril, 20:30h

Seminari permanent GRECS-GRAPA

Unfolding Penelope, a càrrec de Ro Caminal

Divendres 7 d'abril, 17h

Projecció del film

La millor opció

Divendres 10 de març, 18:30h

 

Presentació:

Nascut arran de l’organització de les 1es Jornades Internacionals d’Antropologia del Conflicte Urbà, l’Observatori Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) és un grup  de recerca associat al GRECS de la Universitat de Barcelona. Es trata d’un grup compost per investigadors i professionals de diversos centres de recerca internacionals conjuminats per un interès renovat en l’estudi de la ciutat i en un dels seus elements constitutius, el conflicte.  El desafiament principal del grup és activar i promoure aquest estudi fent dialogar les perspectives de l’antropologia urbana, la sociologia, l’arquitectura, i la geografia humana.

Per a més informació: http://observatoriconflicteurba.org/