DESEMBRE 2022

Facultat de Geografia i Història - Universitat de Barcelona

informacions:

inscripcions:

 • Assistents — copy
 • continguts:

  Dimecres 7/11/2012

  Dijous 8/11/2012

  Divendres 9/11/2012

  Dissabte 10/11/2012

  Assistents — copy

   

  Inscripció:

  Sentim comunicarli que el numero d’inscripcions registrades per assistir a les Jornades ha aconseguit l’aforament màxim consentit. Per això, no podem garantir-li l’accés oficial als respectius llocs on se celebraran les sessions programades.

  Li convidem igualment a assistir a les Jornades confiant en la possibilitat que algun dels assistents registrats renunciï a la seva plaça a última hora.

   

  Certificació:

  Per a tots els assistents que estiguin interessats i sense caràcter d’obligatorietat, és possible demanar un Certificat d’Assistència (només assistents). Aquesta tipologia de certificat està subjecta a una taxa administrativa de 15,00 euros. 

  El Certificat d’Assistència, expedit i compulsat oficialment per la Universitat de Barcelona, tindrà una validesa de 36 hores acadèmiques  i serà lliurat al sol·licitant únicament de forma presencial durant les Jornades.

  Aquest certificat haurà de ser sol·licitat i abonat prèviament a la celebració de les Jornades, i només per Internet abans de les 18.30 hores del 24 d’Octubre de 2012 (data i hora local de Barcelona, Espanya) a través de l’enllaç que apareix a continuació:

  - Termini tancat -