gray and black laptop

Nova edició de la Nomenclatura de gestió universitària

S’acaba de publicar una nova edició de la Nomenclatura de gestió universitària, una obra elaborada pels serveis lingüístics de la Xarxa Vives d’Universitats i publicada pel TERMCAT.

Aquesta darrera edició incorpora dues noves àrees temàtiques: política lingüística, i legislació i normativa universitàries. Els Serveis Lingüístics de la UB han coordinat l’elaboració de l’àrea de política lingüística, i el Servei de Llengües i Terminologia de la UPC, l’àrea de legislació i normativa. La resta d’universitats han participat activament en la revisió i compleció de les entrades proposades. El Servei Lingüístic de la UOC s’ha encarregat de la coordinació general i les gestions amb el TERMCAT.

Actualment, la Nomenclatura conté 899 entrades, de les quals 141 pertanyen a aquestes dues noves àrees.

Més informació a la notícia publicada pel TERMCAT.

Imatge de portada: rupixen (Unsplash)