La tècnica de la sobreexigència i mètode de la vinyeta d’ancoratge

Com a fruit de la col·laboració entre la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Facultat d’Educació de la Universitat Carolina de Praga (República Txeca), mitjançant el programa europeu Erasmus + (Mobilitat de l’Educació Superior), el proper dimecres 7 de novembre de 18.00h a 20.00h, tindrà lloc el seminari:

La tècnica de la sobreexigència i mètode de la vinyeta d’ancoratge
Dr. Jiri Stipek

La tècnica de la sobreexigència es presenta com una forma innovadora de “mesurar” com la resposta socialment desitjable influeix en les respostes de l’enquesta. L’anàlisi se centrarà en aplicacions seleccionades d’aquesta tècnica (PISA 2012, resultat de les investigacions que actualment porta a terme el Grup d’Ancoratges de Recerca Educativa de la Universitat Carolina de Praga.

El mètode de la vinyeta d’ancoratge s’introduirà com un procediment innovador i molt prometedor en la investigació educativa que ajusta les (auto) avaluacions per tenir en compte les diferències en l’ús de l’escala entre els diferents enquestats, de manera que les seves (auto)avaluacions siguin comparables.

La intervenció serà en anglès, amb ajudes puntuals per als que ho necessiti.

Entrada lliure.

Data

Dimecres 7 de novembre
De 18.00h a 20.00h

Lloc

Sala de Juntes
Edifici Migdia I, 4a planta
Facultat d’Educació
Campus Mundet
Universitat de Barcelona

Organitza

   

Doctorat d’Educació i Societat de la Facultat d’Educació.
Doctorat d’Arts i Educació de la Facultat de Belles Arts.