ARTE Y TECNOLOGÍA DE LA IMAGEN. Especialidad del Máster Universitario "ProdArt"

Orientada a la Investigación

Taller con David Armengol / 20/02/2019 / 16:00 – 20:00h/ Aula Master_ATI (Parxis)

without comments

David Armengol / 20 /02/  2019 / 16:00- 20:00h / Aula Master_ATI (Parxis)

 

David Armengol proposa un projecte de tesis (Caminar sobre el gel, 2016-2018) i  dues propostes més vinculades a dos encàrrecs específics (on entraria en joc una pregunta clau: com respondre a l’encàrrec i portar-ho al meu terreny? Aquests son La Gran Aventura, una exposició amb els artistes residents a Hangar (2011) i Entusiasme. El repte i l’obstinació en la col•lecció MACBA (2017-2019).

Enfocarà la proposta entorn a les vinculacions emocionals, anímiques i també de lligams amb la literatura, que són estímuls presents en els seus projectes. En aquest sentit parlarà d’art prenent certa distància per després establir símils amb altres contextos propers, com la literatura, la música o les escèniques.

En aquest sentit, sol interpel•lar una pregunta complexa: quines són les funcions de l’art. En l’exercici de respondre, acaba analitzant les seves disfuncions…

A nivell pràctic, pretén compartir estímuls, línies d’investigació, passions més enllà de l’art. Proposarà exemples que conceptualment parlen d’art contemporani (Pina Bausch, Italo Calvino, Werner Herzog…)

 

bio + info sobre el seu treball: https://davidarmengol.com/bio/

 

Written by admin

febrero 19th, 2019 at 1:13 pm