Els llibres que ja no ens són útils poden tenir diferents destinacions. Els podem regalar als amics o familiars, els podem vendre a botigues de segona mà, o en el pitjor dels casos, si no sabem què fer-ne o estan molt malmesos, els podem reciclar al contenidors de recollida selectiva de paper.

Al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge han pensat una solució alternativa per allargar la vida dels llibres obsolets, donant l’opció d’emportar-se’ls a tothom que vulgui, a canvi d’una donació que anirà destinada als projectes de diferents ONGs (com ara Dentistas sin Fronteras, Metges Sense Fronteres o la Fundació Vicente Ferrer), i a la reposició de material del CRAI Biblioteca.

Els llibres obsolets es renoven cada 15 dies, així que cada cop que entreu al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge no dubteu en fer una ullada al carretó de llibres solidaris, potser en trobeu un del vostre interès…

Carro de llibres obsolets al CRAI Biblioteca de Bellvitge

OSSMA