El Consell de Direcció proposa nou director del OAP

El passat 24 de febrer de 2023, el Consell de Direcció de l’OAP es va reunir de forma extraordinaria per atendre la presentació de la dimissió del director de l’Observatori, el Prof. Dr. Daniel Albalate, que ha estat nomenat pel Govern de la Generalitat de Catalunya com a President de l’Empresa pública Aeroports de Catalunya.

El Consell de Direcció va felicitar al Prof. Dr. Daniel Albalate tot expressant la seva convicció que aquesta nova responsabilitat confirma la seva sòlida trajectòria professional i que el nou càrrec el projecta en la implementació de les polítiques publiques que estan precisament en l’ambit de la recerca de l’OAP.

El Consell de Direcció va acordar per unanimitat proposar el Rector de la Universitat de Barcelona el nomenament del Prof. Dr. Joan-Ramon Borrell com a nou director de l’OAP. El Prof. Dr. Joan-Ramon Borrell va agrair la confiança i va manifestar la seva disponibilitat a assumir aquesta responsabilitat. El Prof. Dr. Joan-Ramon Borrell exercirà aquest càrrec en funcions fins a la propera i inminent convocatòria d’eleccions que cal endegar després de que el Consell de Govern de la Universitat de Barcelona aprovés, en la sessió ordinària del dia 17 de maig de 2023, la modificació del Reglament de l´Observatori d´Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques (OAP)