Categories
Congressos

V Congrés d’Història Moderna de Catalunya

La societat catalana (segles XVI-XVIII). Any 2003.

L’anàlisi de l’evolució de la societat catalana entre els segles XVI i XVIII constituí el tema principal al voltant del qual es desenvoluparen les ponències i comunicacions del V Congrés d’Història Moderna de Catalunya.

L’objectiu del congrés fou abordar la construcció de les identitats socials i la conflictivitat que aquesta generà, la relació comunitat-intimitat i les experiències femenines dins la societat catalana al llarg de l’Època Moderna. Aquests àmbits, a més, foren tractats des de perspectives innovadores, prenent en consideració les estratègies familiars, els mecanismes de sociabilitat i la plasmació d’aquests darrers en el patrimoni arquitectònic.

Als nostres volums podeu llegir les intervencions que s’hi van presentar:

Volum 1.

Volum 2.

V Congrés d'Història Moderna de Catalunya
La societat catalana, segles XVI – XVIII.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *