Home » NOTÍCIES » Acte de graduació de la 3a promoció d’estudiants de CIC (05/07/2017)

 

Acte de graduació de la 3a promoció d’estudiants de CIC (05/07/2017)

 

El dimecres 5 de juliol es va celebrar l’acte de graduació de la 3a promoció dels alumnes del Grau de Comunicació i Indústries Culturals. A les 18.00 h el Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona es va omplir de familiars i amics per festejar amb els estudiants l’ocasió. Els riures, aplaudiments i ovacions van ser els protagonistes de la tarda.

Els alumnes Paula Pons i Pol Asensi van ser els encarregats de pronunciar un emotiu discurs en nom dels alumnes. No hi van faltar bromes, acudits i paraules plenes d’agraïment cap als professors i tècnics del grau per la seva tasca al llarg dels quatre anys.

El padrí de la promoció va ser l’escriptor i productor audiovisual Pau Subirós que, amb un discurs carregat d’anècdotes, va encoratjar als alumnes a lluitar pel seu futur. Tampoc van faltar les emotives paraules de l’Anna Tarragó, professora del grau que ha acompanyat als estudiants des del primer curs. La vicedegana de la Facultat, Maria Teresa Español Giralt, també va pronunciar unes paraules d’agraïment.

Per acabar, un cop entregats els diplomes als alumnes, es va fer un càtering als jardins de l’Edifici Històric, on també hi havia un photocall en el qual els assistents podien fer-se una fotografia per commemorar la celebració i acomiadar-se d’una jornada plena d’emocions.

Molta sort a tots els graduats i fins la pròxima!

Graduació

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.