Resum i presentacions de la Jornada De la innovació a la consolidació de bones pràctiques docents

El passat març l’ICE va organitzar la jornada De la innovació a la consolidació de bones pràctiques docents. L’objectiu d’aquesta era presentar algunes bones pràctiques docents realitzades a la UB i debatre sobre quins eren els factors que podien facilitar que aquestes bones pràctiques es consolidessin al llarg del temps i quins factors dificultaven aquesta consolidació. El Dr. Ángel Fidalgo, professor de la Universidad Politécnica de Madrid va impartir una conferència en la que desgranava las característiques que havia de tenir una bona innovació docent: eficaç, eficient, consolidable i transferible.

A continuació podeu consultar aquesta conferència així com les presentacions de les diferents experiències presentades i un resum de la jornada amb les idees principals en forma de “desing thinking”.

Presentacions:

Resum de la jornada en forma de “desing thinking”: