Pla de llengües de la UB (2017-2020) amb la participació de l’ICE

El Consell de Govern, reunit el 14 de febrer en sessió ordinària, ha aprovat el 3r Pla de llengües de la Universitat de Barcelona, que estarà vigent des del 2017 fins al 2020. El document, que té com a missió establir la política lingüística de la UB durant els propers anys.

En l’àmbit de l’oferta formativa s’inclou el Pla de formació de llengua catalana, dels Serveis Lingüístics; el Pla de formació d’espanyol per a estrangers, d’Estudis Hispànics; el Pla de formació de terceres llengües, de l’Escola d’Idiomes Moderns, i el Pla de formació en idiomes per a la internacionalització de la docència, de l’Institut de Ciències de l’Educació.”

Més informació sobre el Pla de formació en idiomes per a la internacionalització de la docència al blog d’idiomes de l’ICE.