Programes de Mobilitat Internacional 2022-23 – Resolució provisional de l’adjudicació de places

Ja ha sortit publicada la resolució provisional d’adjudicació de places dels programes de mobilitat internacional de la Facultat Erasmus+ Estudis i Global Faculty!

Pots consultar el document informatiu de la Facultat amb l’assignació de places i les instruccions d’acceptació i reassignació al següent enllaç:

Programes Erasmus+ Estudis i Global Faculty: Resolució provisional d’adjudicació de places.

 

Els estudiants amb plaça assignada caldrà que acceptin la seva plaça a través d’acord als procediments i tràmits establerts i en els terminis indicats per tal de fer efectiva la seva assignació. En cas contrari, l’adjudicatari perdrà la plaça assignada. Tots els alumnes que acceptin la seva plaça d’acord als procediments i tràmits establerts i en els terminis indicats tindran la seva plaça adjudicada definitivament. Les indicacions per a l’acceptació es poden trobar al document informatiu de la resolució

ACCEPTACIÓ de la plaça adjudicada: del 17 al 22 de març a través de l’aplicatiu SOP.

Per a tots aquells estudiants sense plaça assignada i que poden optar a la reassignació, o per aquells estudiants que vulguin optar al procés de reassignació, també podeu trobar les instruccions del procés de reassignació i el calendari de reassignació, al document informatiu de la resolució.

 

Resolucions oficials del Programes de Mobilitat Internacional 2022-23:

  • Resolució Erasmus+ Estudis: Enllaç
  • Resolució Global Faculty: Enllaç
  • Resolució Global UB: Enllaç
  • Resolució Erasmus+ KA107: Enllaç
  • Resolució Erasmus+ Pràctiques: Enllaç

 

Volem destacar que enguany s’han superat les 400 sol·licituds, només en el marc dels dos programes de la Facultat Erasmus+ Estudis i Global Faculty. És l’any que més sol·licituds presentades i places assignades hi ha hagut, en una Facultat que ja té unes xifres de mobilitat internacional molt elevades. Ens plau que tants de vosaltres hagueu decidit emprendre aquesta aventura internacional. Per la nostra experiència, segurament serà un dels moments més significatius de la vostra etapa universitària!