Informació per a estudiants interessats en realitzar una mobilitat internacional el curs 2023-24

Programes de mobilitat internacional

La Facultat ofereix al seus i les seves estudiants la possibilitat de participar en diversos programes de mobilitat internacional. A més del conegut programa Erasmus+, també hi ha d’altres com Global Faculty, Global UB o Erasmus+ KA107. Els programes de mobilitat internacional són una oportunitat única d’enriquiment acadèmic i personal. A través d’aquests podràs realitzar una estada acadèmica a una universitat estrangera en el marc dels teus estudis universitaris.

Mira el nostre vídeo informatiu sobre els programes de mobilitat internacional: Vídeo informatiu.

Està previst que les convocatòries dels programes de mobilitat internacional del proper curs acadèmic, per a mobilitats a realitzar-se el curs acadèmic 2023-24,  es dugui a terme a principis de novembre del 2022. En aquest moment caldrà realitzar la sol·licitud de places per a mobilitats de primer semestre, segon semestre i anuals del següent curs acadèmic 2023-24. La convocatòria Global UB podria adelantar-se lleugerament.

L’Oficina de Relacions Internacionals actualitzarà tota la informació a la pàgina web tan bon punt s’obri la convocatòria i farà una sessió informativa amb tota la informació necessària per a poder realitzar amb èxit la sol·licitud als programes i amb totes les novetats que hi pugui haver. De mentre et recomanem mirar-te bé la nostra pàgina web, secció: Estudiants outgoing. La informació és molt completa i et pot servir d’orientació fins a l’obertura de la propera convocatòria: programes, consells per a la tria de places, reconeixement dels cursos realitzats a l’estranger, procediment d’acreditació lingüística, estudiants de doble grau, EUS, etc.

Si vols que t’enviem informació específica quan s’obri la convocatòria i es fixi la data de la sessió informativa, si us plau emplena aquest breu formulari.
Segueix-nos també a Instagram per estar assabentat de totes les novetats! Instagram: https://www.instagram.com/relacionsinternacionals_fee_ub/

De mentre, tingues en compte també aquests consells importants:

TIPS!

  • Revisa’t bé la informació que trobaràs disponible a la nostra pàgina web, secció: Estudiants outgoing i la presentació dels Programes de Mobilitat Internacional de la convocatòria anterior: Presentació. Recorda que poden haver-hi canvis en relació a la següent convocatòria, però la informació és molt completa i et pot servir d’orientació. Si tens cap dubte específic, no dubtis a contactar-nos!
  • Posa’t les piles amb l’idioma! Mira’t si necessites algun títol específic per a la plaça que t’interessa. Si és així, l’hauràs de presentar durant el període d’obertura de la convocatòria.
  • És molt recomanable marxar amb l’optativitat. En la mesura del possible, deixa’t els crèdits optatius per poder-los realitzar durant la mobilitat internacional!
  • Per poder presentar-te a la convocatòria has de tenir més de 60 ECTS superats.
  • Durant la mobilitat has de poder fer a la universitat estrangera un mínim de 23 ECTS per una mobilitat semestral i 46 ECTS per una mobilitat anual, tenint en compte les limitacions que existeixen per a alguns tipus d’assignatures. Mira’t bé la normativa d’equivalència acadèmica si no vols perdre’t cap detall i assegurar-te que disposes dels crèdits suficients per poder realitzar la mobilitat!
  • Només en cas que et restin menys de 60 ECTS per finalitzar la carrera el curs acadèmic de la mobilitat, el mínim per a una mobilitat semestral és de 15 ECTS. En cas contrari, hauràs de poder realitzar durant l’intercanvi un mínim de 23 ECTS per semestre!

 

Programes de Mobilitat Internacional… un món de possibilitats a les teves mans!