Horari i tancament per vacances d’estiu

Us informem que l’Oficina de Relacions Internacionals romandrà tancada durant el mes d’agost, de l’1 al 31, ambdós inclosos, per descans del personal. Tingues en consideració aquest període de tancament per vacances d’estiu en relació a les consultes i gestions amb la nostra oficina.

A més, a continuació pots trobar la informació més destacada durant aquest període pels estudiants incoming i outgoing. Mira’t be tota la informació que posem a la teva disposició, també a la nostra pàgina web. És molta i molt completa i t’ajudarà a resoldre els dubtes que puguis tenir!

En cas que t’hagis posat en contacte amb nosaltres via correu electrònic, estigues segur que hem rebut el teu missatge i no cal que el tornis a enviar. A la nostra tornada, processarem els missatges entrants el més aviat possible!

Us desitgem un bon estiu i esperem que gaudiu d’un merescut temps de descans!
Moltes gràcies!

Oficina de Relacions Internacionals

(Ang)

We inform you that the International Relations Office will be closed from the 1st to the 31st of August, both included, due to the summer holidays. Please keep these dates into consideration for any assistance you may need.

In the meantime, please, check the following information, that may help to solve your doubts:

In case you have contacted us by email, rest assured we have received your email, please avoid sending multiple times the same email. We will answer all your queries once we are back!

We wish you a wonderful summer and hope that you will enjoy some well-deserved time off!
Thanks again!

International Relations Office