L’Oficina de Relacions Internacionals romandrà tancada durant el mes d’agost – The International Relations Office will be closed during the month of August

Vacances d’estiu: L’Oficina de Relacions Internacionals romandrà tancada durant el mes d’agost.

En cas que t’hagis posat en contacte amb nosaltres via correu electrònic, moltes gràcies per contactar-nos! Hem rebut el teu correu, i l’Oficina de Relacions Internacionals et contestarà tan aviat com sigui possible. Habitualment, donem resposta en 2-5 dies laborals, excepte en el període de vacances d’estiu o de Nadal. No cal que ens tornis a enviar el teu missatge. A la nostra tornada, processarem els missatges entrants en ordre cronològic.

Si us plau, consulta la següent informació, que et pot ajudar mentrestant a resoldre els dubtes que puguis tenir:

Moltes gràcies!

Us desitjem a tots molt bones vacances d’estiu!

Summer break: the International Relations Office will be closed during the month of August.

In case you have contacted us via email, we are delighted that you are interested in our institution Faculty of Economics and Business of the University of Barcelona. We have received your email. Feel confident that an International Relations Office member will answer you as soon as possible. Generally, we strive to answer your email within 2-5 weekdays, except during the summer or winter break. You do not need to send your message again. Once we are back, we will process incoming messages in chronological order.

In the meantime, please check the following information, that may help to solve your doubts:

Thanks again!

We would like to wish you all a great and pleasant summer!