Obert el segon termini de les convocatòries Erasmus+ KA103 per al PDI i el PAS de la UB

Ja està obert el segon termini de les convocatòries Erasmus+ KA103 (Unió Europea i països associats) per al personal docent i investigador (PDI) i per al personal d’administració i serveis (PAS) de la UB!

PDI: Aquest programa permet realitzar estades de docència a universitats de la Unió Europea i països associats amb finançament de la UE. La durada mínima és de 2 dies i la durada màxima és d’una setmana (5 dies lectius) i ha de tenir una càrrega mínima de 8h de docència/setmana. L’estada de docència a la universitat estrangera pot ser superior però només es rebrà finançament per aquest període.

Pots consultar tota la informació als següents enllaços:

 • Convocatòria Erasmus+ KA103 PDI UB: Enllaç
 • Briefing funcionament del programa: Enllaç
 • Pàgina web de mobilitat del PDI de la UB de l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat: Enllaç
 • Finançament: Enllaç

PAS: Aquest programa permet realitzar estades de formació a universitats i altres institucions (centres de recerca, empreses, etc.) de països de la Unió Europea i associats amb finançament de la UE. L’estada objecte de la beca s’ha de dur a terme com a màxim fins el 31 dedesembre de 2022 i la durada serà d’una setmana. Es considera que una setmana equival a cinc dies de feina complets. Es permeten estades més breus si hi ha un motiu justificat.

Pots consultar tota la informació als següents enllaços:

 • Convocatòria Erasmus+ KA103 PAS UB: Enllaç
 • Briefing funcionament del programa: Enllaç
 • Pàgina web de mobilitat del PAS de la UB de l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat: Enllaç
 • Finançament: Enllaç

 

Calendari: El calendari del segon termini, tant per a la convocatòria de PDI com per a la de PAS és:

 • Termini de presentació de sol·licituds: 10/01/2022 a 09/02/2022
 • Publicació de la resolució: 18/03/2022
 • Període d’acceptació: 21/03/2022 al 25/03/2022

L’estada objecte de la subvenció s’ha de fer com a màxim fins el 31 de desembre de 2022. La durada mínima és de 2 dies i la durada màxima és d’una setmana (5 dies lectius) i ha de tenir una càrrega mínima de 8h de docència/setmana. L’estada de docència a la universitat estrangera pot ser superior però només es rebrà finançament per aquest període.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el 9 de febrer! No deixis passar aquesta oportunitat!