Actualitzacions de les Convocatòries dels Programes de Mobilitat Internacional 2023-24 | Estudiants que han presentat sol·licitud

A continuació podràs trobar actualitzada totes les actualitzacions que hem anat publicant i la informació destacada sobre les convocatòries dels programes de Mobilitat Internacional 2023-24 fins a la publicació de la Resolució definitiva de les convocatòries 2023-24. Si has tingut plaça assignada, enhorabona! No deixis de consultar atentament tota la informació que posem a la teva disposició! A partir d’ara, tota la informació vinculada a la vostra mobilitat internacional es penjarà a l’Espai dels Outgoing 2023-24, que habilitarem properament.

Novetat! 31/03/2023

Ja està creat l’Espai dels Outgoing 2023-24, a partir d’ara, podràs consultar aquí tota la informació relativa a la teva mobilitat internacional! Espai dels Outgoing 2023-24

En aquesta notícia ja no hi haurà més actualitzacions! Enhorabona a tots els estudiants seleccionats!

 

Novetat! 24/03/2023

Publicada la resolució definitiva de les convocatòries 2023-24 Erasmus+ Estudis i Global Faculty!

Document informatiu de l’ORI: Resolució definitiva de les convocatòries Erasmus+ Estudis i Global Faculty 2023-24

Si has tingut plaça assignada al procés de reassignació recorda que has d’acceptar-la del 24 al 29 de març a través de l’aplicatiu Mobility Online-SOP per tal de fer efectiva la seva assignació, en cas contrari perdràs la plaça assignada!

La sessió informativa pels estudiants seleccionats es realitzarà el dia 29 de març, a les 13.55, en format presencial, a l’Aula Magna de l’Edifici 690.

 

Calendari de la convocatòria:

 • Publicació de la resolució d’esmena de documentació: 25/01/2023
 • Període d’esmena de documentació: del 25 de gener al 7 de febrer del 2023.
 • Adjudicació provisional de places: 28 de febrer de 2023
 • Acceptació de les places assignades: de l’1 al 9 de març de 2023.
 • Procés de reassignació: del 10 al 17 de març de 2023.
 • Resolució definitiva: 23 de març
 • Acceptació de les places assignades al procés de reassignació: del 24 al 29 de març
 • Sessió informativa estudiants seleccionats: 29 de març, 13.55h, Aula Magna de l’Ed. 690

 

Backup:

D) Procés de Reassignació | 10/03/2023

Si ets un estudiant que pot optar al procés de reassignació (estudiants en llista d’espera i que no han acceptat la plaça adjudicada), a continuació pots trobar tota la informació relativa al procés de reassignació. Si estàs interessat en participar-hi, recorda que hauràs d’enviar el Formulari de Reassignació a outgoing.fee@ub.edu del 10 al 13 de març de 2023!

C) Resolució provisional de les convocatòries Erasmus+ Estudis i Global Faculty 2023-24 | 28/02/2023

 • Document informatiu de l’ORI: Resolució provisional de les convocatòries Erasmus+ Estudis i Global Faculty
 • Programa Erasmus+ Estudis: Seu electrònica | Portal de les convocatòries
 • Programa Global Faculty: Seu electrònica | Portal de les convocatòries
 • Important: Llegeix atentament el document informatiu de l’ORI i assegura’t de procedir d’acord al que s’indica! Recorda que si tens plaça assignada i no l’acceptes en el període indicat perdràs la plaça adjudicada; la informació sobre el procés de reassignació es pot trobar al final del mateix document informatiu de l’ORI de la resolució provisional de les convocatòries.
 • Recorda que és imprescindible que realitzis l’acceptació de la plaça assignada a l’aplicatiu Mobility Online-SOP de l’1 al 9 de març per fer efectiva la seva adjudicació! En cas contrari, perdràs la plaça assignada!
 • Si has tingut una plaça assignada i l’acceptes, quan finalitzi el procés de reassignació i es publiqui la resolució defintiva de la convocatòria, l’ORI de la Facultat farà una sessió informativa pels estudiants seleccionats on et donarem tota la informació necessària pel teu intercanvi. A més habilitarem l’Espai dels Outgoing 2023-24 on podràs consultar sempre que ho necessitis tota la informació.

B) Període d’esmena de documentació | 25/01/2023:

A) Informació de l’obertura de les convocatòries | 07/11/2022:

 

Recorda que pots seguir-nos a Instagram també! Instagram ORI FEE: https://www.instagram.com/relacionsinternacionals_fee_ub/
Programes de mobilitat internacional… un món d’oportunitats a les teves mans!